Cookies vereist

Om deze functionaliteit te gebruiken zijn cookies vereist. Klik op "Alles accepteren" om door te gaan.

Alles accepteren
Inloggen
Offertelijst

Interlight Opbouwarmatuur IP44 8W 4000K 660lm

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Offerte aanvragenZet op verlanglijstje
Vragen voor onze lichtspecialisten?
085-130 63 48 (ma - vrij: 8:00 - 17:00)
Toevoegen aan favorieten
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen
  • Alternatieve artikelen

Barcode

Artikelomschrijving

Hoogwaardige LED verlichting voor plafond/wandmontage met een laag energieverbruik en lange levensduur. De plafonnières zijn gemaakt van polystyreen met een hoge lichtdoorlaatbaarheid. Het materiaal zorgt ervoor dat kleuren niet vervagen. Tevens zorgt de cover voor een zacht en homogeen lichtbeeld.Het design van de montageplaat zorgt voor een goede warmteafvoer zodat de LED’s lang en stabiel branden.

De LED plafonnieres zijn ideaal voor gebruik inretail, hotels, galerijen, trappenhuizen en dankzij de IP44 classificatie ook voor de badkamer!


Documenten

Specificaties

MerkInterlight
CategorieInterlight Plafonniere IP44
EAN Code08719214376635
Artikelcode4376635
VerpakkingStuk(s)
FamilienaamInterlight Bulkhead
MontagewijzeWand/Opbouw
Wattage

Het vermogen ofwel het verbruik van de armatuur aangeduid in Watt. Dit is bepalend voor de energieverbruik en de besparing die gerealiseerd kan worden met de overstap op LED.

Wattage8 W
Netspanning220-240 V
Kleurtemperatuur

Kleurtemperatuur wordt aangeduid in Kelvin. Hoe lager de Kelvin, hoe warmer en geler het licht is. Tegenovergesteld hoe hoger de Kelvin, hoe kouder en witter het licht is.

Kleurtemperatuur4000 K
Kleurweergave>80
Lichtstroom

De lichtstroom aangeduid in lumen is de hoeveelheid licht die uit een armatuur komt. Hoe hoger het getal hoe meer licht uit de armatuur komt.

Lichtstroom660 lm
Efficiëntie83 lm/W
Lichtbundelspreiding120 °
Levensduur L70B50

De lichtopbrengst van LED neemt af tijdens hun levensduur. De mate waarin dit gebeurd wordt aangegeven door de L en B waarde. De L waarde geeft de overgebleven lichtopbrengst in percentage weer na de levensduur. De B waarde geeft aan hoeveel van de LED producten een lichtopbrengst heeft onder de gestelde L waarde. Een waarde van L70B50 houdt in dat bij een levensduur van 50.000 uur nog 70% van de lichtopbrengst over is en waarbij 50% van de LED producten een lichtopbrengst heeft onder de 70%.

Levensduur L70B5035000 uur
Licht dimbaarNee
Incl. noodmodule

Een armatuur met noodmodule is voorzien van een batterij. In het geval dat de stroom uitvalt zorgt de ingebouwde noodmodule ervoor dat de armatuur alsnog in mindere mate licht geeft. Afhankelijk van de noodmodule is dit voor een duur van 1 tot 3 uur.

Incl. noodmoduleNee
Incl. sensor

Een armatuur met sensor gaat aan/uit als er detectie plaatsvindt. Dit kan d.m.v. daglicht of beweging zijn. Hierdoor brandt het licht niet onnodig en bespaart u nog meer op energiekosten.

Incl. sensorNee
IP-beschermingsklasse

De IP-classificatie geeft aan in hoeverre het product bestendig is tegen water, voorwerpen en stof. Het eerste cijfer (minimaal 0 maximaal 6) geeft de bescherming tegen voorwerpen/stof weer. Het tweede cijfer (minimaal 0 maximaal 9K) bepaalt de waterdichtheid van een product. IP20 = geen bescherming tegen water (geschikt voor woonruimten). IP44 = spatwaterdicht (geschikt voor badkamers en veranda’s. IP65 = stofdicht & sproeiwaterdicht (geschikt voor douchcabines en buitengebruik).

IP-beschermingsklasseIP44
Slagvastheid

Geeft de mate van slagvastheid van een product aan uitgedrukt in een IK klasse. IK02 = standaard slagvastheid (geschikt voor normaal gebruik en omstandigheden). IK08 = bescherming tegen vandalisme (geschikt voor openbare ruimten). IK10 = vandalismebestendig geschikt voor openbare ruimten die bereikbaar zijn voor publiek.

SlagvastheidIK02
Kleur armatuurWit
Diameter180 mm
Hoogte70 mm
Garantie5 Jaar
FabrikantnaamIL-CLS180EK4

Stel een vraag over dit artikel

         
Levering uitsluitend aan installateurs  25 jaar Lichtervaring  Tot 7 jaar garantie A-merk assortiment
-

Vrijblijvend lichtadvies? 
Vraag hier aan

Aanmelden nieuwsbrief

Winkelwagen

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen