Cookies vereist

Om deze functionaliteit te gebruiken zijn cookies vereist. Klik op "Alles accepteren" om door te gaan.

Alles accepteren
Inloggen
Offertelijst

Lichtadvies - voor u als installateur!

Geplaatst op 10-11-2021 door Fatih

Lichtadvies - voor u als installateur!


? Gebruik onze actuele kennis over lichtoplossingen!


Met LED verlichting en de snelle ontwikkeling van essentiële kenmerken als levensduur, lichtopbrengst, lichtkleur en lichtbehoud is het niet meer zo eenvoudig om te bepalen hoeveel armaturen er voor een ruimte nodig zijn.

Onze lichtarchitecten hebben ruime ervaring met o.a. Dialux en Relux. Daarnaast hebben we kundige accountmanagers en engineers in ons team die het DNA van verlichting en techniek snappen en uw wensen kunnen vertalen naar praktische oplossingen. Na een grondige inventarisatie zetten wij de wensen van eindgebruikers om in technisch haalbare calculaties conform de geldende normen.

Als groothandel en fabrikant beschikken wij over een up-to-date assortiment en kunnen wij armaturen hardware en softwarematig aanpassen naar gelang de eisen van het project. Een uniek concept waarbij we het gros van de geadviseerde producten uit voorraad kunnen leveren of zeer snel kunnen produceren!

? Wat hebben wij nodig van u voor het opmaken van een lichtplan?


Lichtadvies aanvragen is eenvoudig. Natuurlijk komen we met een LxBxH tekening en de toepassing al ver. Wilt u een totaal uitgewerkt professioneel plan, dan zijn onderstaande bijlagen zeer wenselijk:
? Plattegrond van de ruimte/project indien beschikbaar foto’s (liefst in .DWG formaat)
? 3d tekeningen Winkels: (interieurplan)
? Planning:
- Wanneer is het lichtplan nodig?
- Wanneer start het project?
- Wat is de opleverdatum?

Aan de hand van deze eisen zullen wij ons uiterste best doen om er wat van te maken. In alle bescheidenheid kunnen we stellen dat dit vaak ook lukt!

Download hier de checklist ?

Wat verstaan wij onder lichtadvies?


Een lichtadvies kan bestaan uit verschillende elementen. Zo kennen we verschillende soorten adviezen en materiaal waarmee u goed voor de dag komt bij uw eindklant. Dit voert erg ver. We kunnen van een basis calculatie tot aan hele 3D visualisaties, video’s en e-calculaties maken. Alles wat het doel dient en dat is samen succes behalen!

Wij bieden o.a. de volgende adviezen aan installateurs:
Lichtoplossingen
Lichtberekening in Dialux
Plattegrond met armatuurlocaties
3D visualisatie
Moodbook
Armaturenlijst
Aansluitschema
Terugverdientijd calculatie (ROI)

Hierbij wordt rekening gehouden met de afmetingen, materialen en toepassingen van de ruimten. Alle mogelijke wensen ten aanzien van stijl of design. De richtlijnen (NEN-normering) ten aanzien van lichtniveau, lichtkwaliteit (CRI)geschiktheid voor beeldschermwerk / verblindingsfactor (UGR).

3D Visualisatie

Een 3D visualisatie helpt de eindklant bij het begrijpen van de uit te voeren werkzaamheden. Op deze manier worden de verwachtingen en daadwerkelijke oplossing met elkaar vergeleken en kan in uw vroeg stadium eventuele misstappen voorkomen worden.

Begin op tijd!
Het is aan te bevelen tijdig te beginnen met een lichtplan, omdat dit ook invloed heeft op aan te leggen kabels, wandcontactdozen en lichtpunten. Hoe eerder de noodzakelijke infrastructuur in kaart is gebracht, hoe meer hierop geanticipeerd kan worden. Dat kan een hoop werk, kosten en ergernis schelen. U kunt rekenen op ons!

Vraag een lichtcalculatie en scherpe offerte aan!


Onze lichtspecialisten team inventariseert uw wensen, gaat, -op uw verzoek- met u mee naar de eindklant én zoekt in ons brede assortiment naar de juiste oplossing voor uw lichtplan. Het voorstel dat hieruit komt bespreken wij met u met een bijbehorende offerte. Ook voor advies rondom energielabel C en Energie-Investeringsaftrek (EIA) 2021 bent u bij ons op het juiste adres.

? Direct contact met onze specialisten?


Onze lichtadviseurs hebben jarenlange ervaring met diverse verlichtingsvraagstukken.
Contacteer ons voor professionele ondersteuning via:? 085-1306348 of via ? info@distrilight.com

Levering uitsluitend aan installateurs  25 jaar Lichtervaring  Tot 7 jaar garantie A-merk assortiment
-

Vrijblijvend lichtadvies? 
Vraag hier aan

Aanmelden nieuwsbrief

Winkelwagen

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen