Cookies vereist

Om deze functionaliteit te gebruiken zijn cookies vereist. Klik op "Alles accepteren" om door te gaan.

Alles accepteren
Inloggen
Offertelijst

Industrieverlichting

Industrieverlichting


Verlichting voor bedrijfshallen en werkplaatsen (industriële verlichting) is verantwoordelijk voor circa 50% van de totale energierekening. Dat perspectief biedt een enorm besparingspotentieel van 50% tot wel 90%. Zeker in hallen waar 24/7 arbeid wordt verricht is een overstap op LED-verlichting, zoals Klokarmaturen, lijnverlichting en LED TL waterdichte armaturen een slimme investering. Kenmerkend voor industriële omgevingen zijn hoge plafonds, waardoor er meer krachtigere verlichting nodig is. Dat houdt in dat er goed opgelet moet worden met het thermaal beheer van het armatuur. Dit heeft namelijk direct invloed op de levensduur, en speelt het een grote rol in het wel of niet krijgen van waar voor geld.

Dankzij de lange levensduur van kwalitatief goede LED-armaturen wordt naast de energiebesparing, substantiële besparingen gerealiseerd op het gebied van onderhoud- en vervangingskosten. In bedrijfshallen en werkplaatsen is een snelle terugverdientijd/ROI vaak binnen 1 à 2 jaar gerealiseerd. 

Een overstap dient goed gepland en doordacht uitgevoerd worden, zodat het werk door kan gaan. Het belang van kwalitatief goede producten met een lange garantie- en levensduur zijn belangrijke punten om rekening mee te houden. Tevens is het belangrijk om een goed doordacht lichtplan op te stellen om o.a. schaduwvorming bij stellingen te voorkomen. Een ander veel voorkomend fenomeen is verblinding van de ogen door te veel licht, of een onjuiste gradenbundel. 

Gratis lichtplan en offerte binnen 24uur!


Als specialist in projectverlichting garandeert Ledlichtdirect de snelste terugverdientijd, vaak al binnen 12 maanden, inclusief all-in garantie van 3 tot 7 jaar. Stuur eenvoudig een e-mail naar info@ledlichtdirect.nl. Om de snelheid te bevorderen vragen wij u een bouwtekening van uw gebouw en een omschrijving van uw wensen. Heeft u dit niet, geef dit dan aan, dan nemen we contact met u op om alsnog tot de juiste afmetingen te komen. Wij geven u gratis lichtadvies in de vorm van een onderbouwde lichtberekening, lichtplan en offerte binnen 24uur.

Heeft u direct vragen? Bel 085 – 130 76 48.

Levering uitsluitend aan installateurs  25 jaar Lichtervaring  Tot 7 jaar garantie A-merk assortiment
-

Vrijblijvend lichtadvies? 
Vraag hier aan

Aanmelden nieuwsbrief

Winkelwagen

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen