Cookies vereist

Om deze functionaliteit te gebruiken zijn cookies vereist. Klik op "Alles accepteren" om door te gaan.

Alles accepteren
Inloggen
Offertelijst

Europese fabrikant van professionele LED Verlichting

Pragmalux® is een Europese fabrikant en importeur van professionele LED Verlichting. Het hoofdkantoor is gevestigd in de lichtstad Eindhoven, Nederland. Het pragmatisme, innovatie, duurzaamheid en betrouwbaarheid staan centraal. Met als vertaalslag: praktijkgerichte, zinvolle, bewezen en bovenal duurzame verlichtingsoplossingen met een uitstekende servicegraad. Binnen onze filosofie bekijken we productontwikkelingen vanuit de praktijk en focussen we ons op ergonomie, gebruiksgemak, duurzaamheid en installatiegemak, waarmee de snelste ROI en laagste TCO wordt behaald. Deze ideologie vormt het startpunt bij het ontwerpproces (ODM) en wordt doorgevoerd in het productieproces (OEM) tot de uiteindelijke installatie, ingebruikstelling en onderhoud.    

Selectief distributienetwerk in Europa

Pragmalux – Professional Lighting - wordt uitsluitend gedistribueerd door een selectief distributienetwerk aan groothandels, retailers, lichtstudio’s, architecten en installateurs. Onze partners voegen daadwerkelijk waarde toe door middel van o.a. professioneel lichtadvies, consultancy, installatie en onderhoudsdiensten. Bewust geen ‘’dozenschuivers’’ en niet verkrijgbaar op iedere straathoek, maar bij professionele partijen welke daadwerkelijk iets toevoegen. Marktpartijen met liefde en passie voor licht én daarmee commitment aan het uiteindelijke resultaat en gebruikservaring van de klant. 

Merkfilosofie

De verlichtingsoplossingen van Pragmalux voldoen volledig aan de hoogste kwaliteitseisen en normen die worden gesteld door de Internationale Elektrotechnische Commissie (IEC). Onze producten worden vervaardigd uit componenten met de hoogste kwaliteit. Belangrijke toeleveranciers zijn globale spelers als Philips, Osram, Tridonic, LG, Everlight, Nichia, Samsung, BJB en vele andere. Stuk voor stuk marktpartijen die zich bewezen hebben in de wereld van LED- en slimme verlichtingstechnologieën. Daarnaast werken wij uitsluitend met ruwe materialen welke hergebruikt kunnen worden. Onze armaturen zijn voor bijna 100% recyclebaar.

Ons assortiment bestaat voor een groot deel uit professionele binnenverlichting. Hierbij ligt de nadruk op de volgende segmenten: Utiliteit, Industrie, Retail, Hospitaly en Woningbouw. We streven ernaar om in 2020 en 2021 ons bestaande pakket uit te breiden te completeren.

Garantie

Wij bieden 3,5,7 tot 10 jaar garantie op onze producten. Hiermee geven wij onze commitment voor kwalitatief hoogstaande en duurzame verlichtingsoplossingen. Ieder product is ontworpen voor bepaalde omstandigheden. De parameters zijn uitgebreid weergegeven op de technische datasheets. 

Productfilosofie

Topkwaliteit

Onze producten zijn voorzien van topkwaliteit componenten en materialen. Hierdoor is een hoge efficiëntie, lange levensduur en gebruiksgemak gegarandeerd. 

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Pragmalux wordt gedistribueerd door exclusieve distributiepartners. Door deze keuze en een plat distributiemodel kunnen we onze producten voorzien van de hoogste kwaliteit tegen een zeer scherp prijspunt. 

Snelste installatie

De duurzaamheidsbranche draait op volle toeren. Installateurs staan niet te wachten op producten waarbij het voorwerk niet is gedaan. Onze producten zijn voorzien van de slimste connectoren welke eenvoudig te combineren zijn met bestaande en gewenste aansluitkabels, plug & play en binnen 60 seconden geïnstalleerd. 

Snelste ROI en laagste TCO

Door een plat distributiemodel bieden we onze dealers en eindgebruikers uitstekende voorwaarden en dankzij de hoge energie-efficiënte van onze verlichtingssystemen bieden we de snelste ROI. Dankzij de snelle installatie en lange levensduur is overigens de TCO het laagst in de markt. 

Levering uitsluitend aan installateurs  25 jaar Lichtervaring  Tot 7 jaar garantie A-merk assortiment
-

Vrijblijvend lichtadvies? 
Vraag hier aan

Aanmelden nieuwsbrief

Winkelwagen

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen