Cookies vereist

Om deze functionaliteit te gebruiken zijn cookies vereist. Klik op "Alles accepteren" om door te gaan.

Alles accepteren
Inloggen
Offertelijst

Winkelverlichting

Verlichting in Retail bepaald in grote mate de sfeer en uitstraling van uw formule. Het draagt voor een groot deel bij aan de uiteindelijke beleving die de consument heeft. Tevens heeft het verlichtingssysteem een grote invloed op het koopgedrag. Bij ketens speelt verlichting overigens een cruciale rol bij herkenbaarheid en uniciteit. Creativiteit en functionaliteit gaan hand in hand. De kwaliteit van de Retaillampen en Retailarmaturen hebben direct invloed op de omzet. LED-verlichting biedt enorm veel mogelijkheden aan in winkels. Van standaard goed tot de meest creatieve lichtconcepten, waarbij de looproutes en producten en merken in de spotlight gezet kunnen worden, tot aan armaturen met uw catalogus en looproute naar de producten. 

Per toepassing zijn er andere criteria. Staart u zich niet blind op specificaties zoals CRI/Ra, R9 waardes of UGR-waarde van armaturen. Ieder gebruikte component en module is anders, en de ene module geeft een ander lichtbeeld als het ander. Wij werken uitsluitend met topkwaliteit retailverlichting, die wij in de afgelopen 20 jaar veelvuldig met succes hebben toegepast bij de grootste winkelketens in Nederland en België. 

Voordelen van de juiste winkelverlichting

• Meer flexibiliteit in de winkelindeling waarmee verschillende verlichtingsscènes mogelijk zijn;
• Verbetering in de algehele beleving van uw formule;
• Energiebesparing met LED-retailverlichting door zuinigere armaturen en minder warmtevorming;
• Besparing op onderhoud- en vervangingskosten dankzij de langere levensduur van LED-verlichting;
• Verhoogde omzet dankzij verhoogde koopintentie via het verlichtingssysteem. 

Verschillende branches, verschillende aanpak bij het bedenken van lichtconcepten

Binnen de Retail, of Detailhandel maken we creatieve lichtconcepten, lichtplannen en hebben we led- verlichting voor de volgende branches:
• Showroomverlichting voor de autobranche, motor en rijwielbranche;
• Verlichting voor elektronicawinkels;
• Verlichting voor apotheken, drogisterijen/parfumerieën, Juweliers en Opticiens;
• Verlichting voor warenhuizen en grote winkels;
• Winkelverlichting voor mode- en speciaalzaken;
• Verlichting voor doe-het-zelf bouwmarkten, tuin en dierenspeciaalzaken;
• Verlichting voor bloemen- en plantenspeciaalzaken, boekenwinkels, muziekwinkels, speelgoedwinkels, sportwinkels en videotheken;
• Verlichting voor de woninginrichtingsbranche, onder andere keukenspeciaalzaken, meubelzaken, sanitair- en tegelzaken, slaapkamerspeciaalzaken en meer;
• Supermarktverlichting, inclusief brood/banket, slagerijen en traiteurs, slijterijen, vitamines, fruit en groente, vitamine- en gezondheidswinkels. 
• Verlichting voor kapsalons, reisbureaus en diversen. 

Gratis lichtplan en lichtadvies voor winkelverlichting

Wij zijn specialist in winkelverlichting en ontzorgen u van A tot Z. Profiteer nu voor onbepaalde tijd van een gratis lichtplan op maat, binnen 24u opgeleverd en uitgelegd door onze projectspecialisten! 

U vraagt eenvoudig een lichtplan aan door onderstaand aanvraagformulier in te vullen, waarna we een intake houden via de door u gewenste methode: telefonisch, per e-mail, chat of op locatie. Bij het lichtplan adviseren wij u ook de bijbehorende producten, passend bij uw doel en budget. U kunt er ook voor kiezen om te bellen naar 085-1306348 om uw wensen op voorhand met ons te bespreken.

Levering uitsluitend aan installateurs  25 jaar Lichtervaring  Tot 7 jaar garantie A-merk assortiment
-

Vrijblijvend lichtadvies? 
Vraag hier aan

Aanmelden nieuwsbrief

Winkelwagen

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen