Cookies vereist

Om deze functionaliteit te gebruiken zijn cookies vereist. Klik op "Alles accepteren" om door te gaan.

Alles accepteren
Inloggen
Offertelijst

Maximale flexibiliteit & aanpasbaarheid, snelheid en laagste prijsgarantie!

Van een standaardoplossing met een afwijkende kleur of afmeting tot een armatuur die we op maat van uw project ontwikkelen. Sommige toepassingen vragen om een speciale lichttechniek. Een aangepaste verlichtingssterkte, een afwijkende kleurtemperatuur, een op maat ontwikkelde lichtverdeling, luchtbehandeling of lichtregelsystemen. onze specialisten staat open voor uw suggesties en vragen. We begeleiden het project vanaf het eerste ontwerp tot aan de gewenste oplossing.

Vanaf 2023 moeten alle kantoren met een oppervlakte van ten minste 100 vierkante meter over een energielabel C beschikken. De meest logische stap is om te starten met het beperken van het energieverbruik. Oude verlichting vervangen door LED is hierbij vaak de meest logische stap, die nog niet altijd genomen is.

✔ Alle bouwgroottes gemakkelijk

✔ Diverse optieken

✔ Totaal Philips systeem

✔ Ventilatie

✔ Iedere connector mogelijk

Stappen plan

Maatwerkmogelijkheden

Maatvoeringen

Alle bouwgroottes gemakkelijk. De Bandrasterarmatuur heeft een breedte van maximaal 40cm en is beschikbaar in de lengtes tot 200cm

Licht-Technologie

Als exclusieve Philips OEM partner voorzien een totaal Philips-systeem: Xitanium LED Drivers, Fortimo PCB en LED Chips. (Led Driver 100.000 uur / SDCM<3). Omdat de Bandraasterarmatuur wordt geproduceerd in onze fabriek in Europa zijn klant specifieke aanpassingen op aanvraag realiseerbaar: Lumen, Kelvin, CRI, …

Afscherming/optiek

Sommige toepassingen vragen om een speciale lichttechniek. We bieden diverse optieken om aan het projectvereisten te voldoen.Lamellen MIRO7, microprismatische en opale diffusers. Naast het uiterlijk van het armatuur creëert u hiermee verschillen in verblindingsfactor en lichtuitstraling.

Ventilatie / plenumafzuiging

In sommige projecten met inbouwarmaturen moeten verlichting en luchtbehandeling op elkaar afgestemd zijn. We maken armaturen geschikt voor mechanische ventilatie door het aanbrengen van ventilatiesleuven in het armatuur.

Toekomst ready

Compleet modulair oplossing: Aan/uit, DALI, 1-10V, Nood (Totaal Philips systeem). De Bandraasterarmatuur heeft voldoende ruimte voor het inbouwen van sensoren en beacons, Draadlose systeem (Philips EasyAir / Casambi / Zigbee…)

Plug & Play

100% stekerbaar installeren met een standaard aansluiting voor Wieland GST18i3 + GST15i2 of andere typen. Zowel de voeding als DALI is daarmee eenvoudig aan te sluiten en door te lussen

RAL Kleur

Tot het detail. Speciale wensen voor het armatuur kleur? Donker plafond? Laat het armatuur dan produceren in de door de gewenste kleur. Geef de gewenste RAL code door bij uw bestelling.

Inspiratie & Projecten

Keuzehulp of LED-advies nodig?

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of wenst u LED-advies? Wij helpen u graag. Stel uw vraag door het formulier in te vullen op deze pagina of mail naar: ✉ info@distrilight.com U kunt ook bellen naar: ☎ T 085-1306348

Levering uitsluitend aan installateurs  25 jaar Lichtervaring  Tot 7 jaar garantie A-merk assortiment
-

Vrijblijvend lichtadvies? 
Vraag hier aan

Aanmelden nieuwsbrief

Winkelwagen

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen