Cookies vereist

Om deze functionaliteit te gebruiken zijn cookies vereist. Klik op "Alles accepteren" om door te gaan.

Alles accepteren
Inloggen
Offertelijst

isax

/* If the screen size is 601px wide or more, set the font-size of
to 80px */ @media screen and (min-width: 601px) { div.example { font-size: 80px; } } /* If the screen size is 600px wide or less, set the font-size of
to 30px */ @media screen and (max-width: 600px) { div.example { font-size: 30px; } }

 

Betaal niet teveel voor uw led verlichting? LAAT ONS EEN OFFERTE UITBRENGEN..


Kunt u door de bomen het bos niet zien! Er zijn veel aanbieders van Led verlichting. Dit is prima, echter is het wel belangrijk dat u de juiste product en juiste prijs krijgt. 


Met de onderstaande punten willen we graag belangrijke aspecten weergeven, o.b.v. hiervan kunt u de huidige offerte screenen. Wilt u na het lezen, onze ondersteuning, uitleg, demo van producten, laat het weten 085 - 130 63 48.


Enkele belangrijke aspecten om rekening mee te houden:


Voldoende licht bij aanvang en gedurende levensduur..
Ook ledverlichting geeft na verloop van tijd steeds minder licht, een belangrijk aspect hierin de omgevingstemperatuur. LED houdt van kou, hoe warmer hoe sneller de terugloop. Hoogwaardige armaturen hebben een goede thermische huishouding en kunnen de beloofde levensduur waarmaken. 


Snelle terugverdientijd..
LED is tot wel 60-70% zuiniger, hoe groter de besparing hoe sneller u de investering terug gaat verdienen. Hierin is het belangrijk om de performance per Watt te vergelijken. Met de juiste lichtopbrengst en -bundel heeft u in sommige gevallen zelfs minder lichtpunten nodig. Als uw wenst maken vrijblijvend lichtcalculatie voor u.

Voorkom dat u binnen 2-3 jaar opnieuw in LED moet investeren!

Juiste kleur, geschikt voor de toepassing en flikkervrij..
LED armaturen zijn in verschillende kleurtemperaturen beschikbaar, hierin is het belangrijk om de juiste kleur te kiezen. Met een demo opstelling kunt u het lichtbeeld beleven.. Voor kantoren moeten armaturen een UGR<19 hebben, dit is de waarde van lichthinder. Kies als het kan voor flikkervrije LED armaturen, dit komt het welzijn uiteindelijk te goede.


Geschikt voor Energie Investering Aftrek (EIA)
Dit is een fiscale subsidie in Nederland en of het wordt verkregen hangt af van de performance en de certificaten. Wij kunnen hierin bijdragen.

Meer weten? Mail ons uw aanvraag of offerte die u reeds in bezit heeft door.. 

 
   
 
* Verplichte velden
Levering uitsluitend aan installateurs  25 jaar Lichtervaring  Tot 7 jaar garantie A-merk assortiment
-

Vrijblijvend lichtadvies? 
Vraag hier aan

Aanmelden nieuwsbrief

Winkelwagen

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen