Cookies vereist

Om deze functionaliteit te gebruiken zijn cookies vereist. Klik op "Alles accepteren" om door te gaan.

Alles accepteren
Inloggen
Offertelijst

Betaalmethoden op Distrilight – veilig en eenvoudigOp Distrilight kun je op diverse manieren betalen. Betaal je via onze webshop? Dan gaat dat via onze partner MultiSafePay. En natuurlijk is betalen bij Distrilight gegarandeerd veilig! Wij nemen de veiligheid van onze website en onze betaalprocessen zeer serieus. Zodra je een bestelling afrekent, maken we gebruik van een internetbeveiligingssysteem. Via de veilige SSL-verbinding worden alle transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Deze veilige SSL-verbinding is te herkennen aan het ‘’groene slotje’’ in de URL-link van de browser. Betalingen kunnen worden voldaan op onderstaande wijze:

iDEAL (gratis en snel) 
Je betaalt tijdens het bestelproces eenvoudig online via eigen bank en we nemen de bestelling direct in behandeling. De meest makkelijke en snelle methode dus!

Betalen op onze bankrekening (gratis)
Rechtstreeks overmaken naar ons bankrekeningnummer kan ook.
IBAN: NL11 RABO 0343 6655 22 (ten name van Distrilight). Vermeld dan wel uw order- en factuurnummer bij de betaling en stuur ons bij voorkeur ook een melding van uw betaling via info@Distrilight.com We nemen bestellingen in behandeling zodra we de betaling hebben ontvangen. Houd er wel rekening mee dat bestellingen op deze betaalwijze vertraging op kunnen lopen.

Betalen op factuur als zakelijke klant (gratis)
Bedrijven en overheden kunnen bij ons achteraf betalen. Wij zullen hiervoor een kredietwaardigheidscheck doen en vragen om een BTW nummer én een geldig uittreksel van de KVK (niet ouder dan 3 maanden) te sturen naar info@distrilight.com. Achteraf betalen is ook mogelijk voor onze Belgische klanten.

Belgische klanten
Voor onze Belgische klanten bieden wij de extra betaalmethode Bancontact / Mister Cash aan. De grote Belgische banken zijn hierbij aangesloten. Tijdens het afrekenen betaal je eenvoudig via je eigen bank en we nemen de bestelling direct in behandeling. De makkelijkste en snelste methode! 

ICP leveringen
Voor onze zakelijke Belgische klanten is het mogelijk om op Distrilight.com bestellingen te doen zonder hierover de Nederlandse BTW te betalen. Hiervoor hebben we een Belgische BTW-nummer nodig, welke tijdens het afrekenen in moet worden gevuld. Wij controleren automatisch het BTW-nummer op geldigheid in het VIES-register om u een ICP-levering (= BTW vrije levering) te doen. Voor offline facturen kunnen we uiteraard een BTW vrije factuur opmaken. Neem hiervoor contact op via info@Distrilight.com
Indien uw betaling is mislukt om de een of andere reden, helpen we u graag telefonisch verder of via info@distrilight.com.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.


Levering uitsluitend aan installateurs  25 jaar Lichtervaring  Tot 7 jaar garantie A-merk assortiment
-

Vrijblijvend lichtadvies? 
Vraag hier aan

Aanmelden nieuwsbrief

Winkelwagen

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen